Ügyelet a zarándokirodában

Szeretnéd jó tanácsokkal, információkkal segíteni az útnak indulókat?

Legyél ügyeletes-társunk a budapesti ZarándokZugban vagy a szegedi ZarándokPonton!

A budapesti és a szegedi irodába látogatók gyakran érdeklődnek a Szent Jakab-út magyarországi szakaszáról, ezért jó, ha ismered, végigjártad már az itthoni utat, a Camino Húngarót vagy a Camino Benedictust. Érdeklődnek továbbá az Ibériai-félszigeten futó Camino iránt is, ezért ha az ottani zarándoklásról is van tapasztalatod, az is előny. És persze érdeklődnek a többi magyarországi zarándokút iránt is, ha ezekről is szívesen tájékozódsz és adsz tájékoztatást, pláne örülünk neked!

A budapesti ZarándokZug a Zöld Zug közösségi tér helyiségeiben működik, hetente két napon van nyitva, hétfőn és csütörtökön 17.00 órától 19.00 óráig. Ezenkívül alkalomszerűen, egy-egy szervezett program ideje alatt látogatható. Részletes információkat a ZarándokZug ZarándokZug Facebook-oldalon találsz.

A szegedi ZarándokPont információs iroda a Klebelsberg-telepi Összefogás Házán belül működik, szerdánként 18.00-tól 19.30-ig van nyitva, továbbá az általuk szervezett programok ideje alatt látogatható. További részleteket Szegedi ZarándokPont Facebook-oldalon találsz.

Ha kedvet érzel egy jó hangulatú, pozitív élményekkel feltöltő szolgálathoz, szívesen segíted az útnak induló zarándokokat, köztünk a helyed! Ha szeretnél ügyeletes segítő lenni valamelyik zarándokirodában, várjuk jelentkezésed az info@szentjakabut.hu  email címen!