Camino Cafe

A Camino Cafe nem előadás, nem PowerPointos prezentáció, nem élménybeszámoló, hanem személyesebb, szűkebb körű beszélgetés a Caminóról.
Nincs közönség és előadó, hanem csak egy kis asztal, körülötte beszélgetőpartnerek. Itt nem arról esik szó, ami a mesélőnek fontos, hanem arról, ami a kérdezőnek személyesen fontos lehet az úttal kapcsolatban.
Olyan dolgok is szóba kerülhetnek, amiket egy előadáson, sok ember előtt esetleg macerás megkérdezni. Ez egy meghittebb, baráti beszélgetés egy kávé mellett.
Azokat várjuk szeretettel, akik szemeznek már egy ideje bármelyik Szent Jakab-úttal, de még nem indultak el rajta, a Caminóval kapcsolatban vannak kérdéseik, vagy csak egy kis biztatás hiányzik az első lépésekhez.


A következő Camino Cafék időpontjai és főbb témakörei:

 

 


 
     

 

Szervezz Te is Caminós kávézást!

Amennyiben van kedved, elhivatottságod és szabad 2 órád, valamint szívesen segítenéd saját élményeid és tapasztalataid elmesélésével az útnak indulókat, úgy szervezz te is egy kellemes kávézós, teázós beszélgetést! A budapesti ZarándokZug közösségi tere rendelkezésedre áll helyszínként.
Nem kell mást tenned, mint írni nekünk az info@szentjakabut.hu címre egy emailt a tervezett időponttal, helyszínnel (ami lehet a ZarándokZug, vagy más helyszín is), fő témával (pl.: Camino Francés, magyarországi Szent Jakab-út, Mit pakoljak be az útra?, stb.).
Amennyiben a kérésed belefér a Camino Cafe elvi kereteibe, úgy az eseményt honlapunkon és Facebook-oldalunkon meghirdetjük és a jelentkezők a te elérhetőségeden jelentkezhetnek.
Fontos, hogy a Camino Cafe nem több, mint 2 órás, nem előadás, hanem beszélgetős jellegű tanácsadás, és semmilyen anyagi ellenszolgáltatást nem kérhetsz cserébe!