Megjelent a Camino Húngaro útikönyv 4. kiadása!

Megjelent a Camino Húngaro útikönyv 4. kiadása!

Nagyon vártuk, hogy készen legyen! Az előző kiadás példányai ugyanis elfogytak, annyira népszerű a Budapestről induló Camino Húngaro zarándokút útikönyve.

Az útikönyvet újra kinyomtattuk, de nyomtatás előtt természetesen átnéztük az egészet, frissítettük a szöveges információkat és a térképeket, ahol kellett, módosítottuk a tartalmat.

Sajnos az általános áremelkedéseket a szerkesztési és gyártási folyamat alatt mi is éreztük, így kénytelenek voltunk megemelni az útikönyv árát. 5500 forintba kerül egy új kiadású példány. Cserébe egy nagyon jól használható, praktikus, érdekes és értékes tartalmakkal teli könyvet kap az, aki megvásárolja. A könyv ára kb. annyi, mint egy napi szállás ára a Szent Jakab zarándokúton, ráadásul a könyv hosszabb időn át szolgálja a zarándokot, mint egy egyszeri szállás.

Az útikönyv megvásárolható személyesen a ZarándokZug információs irodában (1051 Budapest, Nádor u. 34., nyitva: hétfőn és csütörtökön 17.00-től 19.00-ig), a Térkép-Centerben (1113 Budapest, Villányi út 52.), valamint a Cartographia térképboltban (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 21.), és megrendelhető postai úton a rendeles@szentjakabut.hu email címen.